Wekelijkse live online meditaties | Dinsdag- of woensdagavond van 20.00 – 20.45 uur

 

Wekelijks op dinsdag- of woensdagavond (alternerend) worden er van 20.00 – 20.45 uur live meditaties aangeboden via het YouTube. Tijdens deze live meditaties komen verschillende mindfulness- en compassie oefeningen aan bod, gegeven door de mindfulnesstrainers die betrokken zijn bij ons centrum. Aan het einde van iedere sessie is er via de chatfunctie ruimte voor het stellen van vragen of het geven van suggesties of feedback.

Je kunt deelnemen door jezelf te abonneren op ons YouTube kanaal. Via deze weg ontvang je een half uur voordat de trainer live gaat een melding op jouw smartphone of tablet. Hiervoor dien je in te stellen dat je meldingen van YouTube wilt ontvangen.

Wil je de link om deel te nemen liever wekelijks persoonlijk per mail ontvangen? Stuur dan een mail naar mindfulness@radboudumc.nl om jouw e-mail adres toe te laten voegen aan de mailinglijst. 

Alle belangstellenden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze live meditaties. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Op onze website is een overzicht te vinden van de meditaties die komen gaan, en zijn geweest. Op deze manier zijn de meditaties gemakkelijk terug te kijken.

Recent Posts