Programma van deze sandwichretraite, ook wel stadsretraite genoemd:

Deze retraite bied je de mogelijkheid om twee dagen en vijf doordeweekse avonden te mediteren en reflecteren. Je doet mindfulness- en vriendelijkheidsoefeningen, terwijl je thuis slaapt en overdag je eigen bezigheden en/of werk hebt. Dit geeft je de gelegenheid deze oefeningen te beter te integreren in je dagelijkse leven. Deze retraite is een expliciete uitnodiging om deze hele week in een sfeer van opmerkzaamheid en vriendelijkheid door te brengen.

Tijdens de hele dagen bieden we naast begeleidde oefeningen ook introducties en dialoog over het thema aan. Tijdens de avondbijeenkomsten is er tijd voor beoefening en het uitwisselen van ervaringen die opgedaan zijn overdag met je groepsgenoten.

Het is de bedoeling dat je bij alle bijeenkomsten aanwezig bent. In uitzonderlijke gevallen kan daarvan worden afgeweken. We vragen je dan, om dit al bij je aanmelding aan te geven.

Praktische informatie

Begeleiding

Beiden volgen een opleiding bij de internationale organisatie Boddhi College tot meditatieleraar.

Data & tijden
  • Zondag 3 januari: 10.00 – 16.00 uur
  • Maandag 4 januari t/m vrijdag 8 januari: 19.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 9 januari: 10.00 – 16.00 uur
Locatie

Indien mogelijk worden de bijeenkomsten op zondag 3 en zaterdag 9 januari face-to-face aangeboden bij het Radboudumc Centrum voor Mindfulness. De doordeweekse bijeenkomsten zullen worden aangeboden via online videoconferencing.

Kosten

Kosten voor deelname bedragen € 100,-. Dit is exclusief de lunch op zondag 3 en zaterdag 9 januari. Koffie, thee en cup-a-soup zijn gratis te verkrijgen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen. Vervolgens ontvang je een bevestiging per mail.

Doelgroep

Mensen die de basistraining MBSR/MBCT hebben gevolgd en mensen met geruime meditatie ervaring mogen deelnemen aan deze retraite.

Annuleringsregeling

Bij annulering vóór 7 december 2020 worden de volledige deelnamekosten minus administratiekosten (€ 35,-) gerestitueerd. Bij annulering na 7 december 2020 vindt geen restitutie plaats.