Deze retraite bied je de mogelijkheid om twee dagen en vijf doordeweekse avonden te mediteren en reflecteren. Je doet mindfulness oefeningen en mildheidsmeditaties, terwijl je thuis slaapt en overdag je eigen bezigheden en/of werk hebt. Dit geeft je de gelegenheid om formele meditaties te doen en deze oefeningen te integreren in je dagelijkse leven. Deze retraite is een expliciete uitnodiging om deze hele week in sfeer en opmerkzaamheid door te brengen.

Tijdens de hele dagen bieden we naast begeleide oefeningen ook introducties en dialoog over het thema aan. Tijdens de avondbijeenkomsten is er tijd voor beoefening en reflectie op de ervaringen die opgedaan zijn overdag.

Het is de bedoeling dat je bij alle bijeenkomsten aanwezig bent. In uitzonderlijke gevallen kan daarvan worden afgeweken. we vragen je dan, om dit al bij de aanmelding aan te geven.

Deze sandwichretraite zit inmiddels vol. Vul het inschrijfformulier in indien u aan de wachtlijst toegevoegd wilt worden. 

Praktische informatie

Begeleiding

Beiden volgen een opleiding bij de internationale organisatie Bodhi College tot meditatieleraar.

Tijden
  • Zondag 22 september van 10.00 – 16.00 uur
  • Maandag 23 september t/m 27 september van 19.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 28 september van 10.00 – 16.00 uur
Locatie

De sandwichretraite vindt plaats in de grote trainingszaal van het Radboudumc Centrum voor Mindfulness. Bereikbaar via Ingang Oost, interne looproute 974. Het centrum bevindt zich op verdieping -1.

Kosten

De kosten bedragen €100,- voor minima, en €140,- voor niet minima. De lunch op zondag 22 en zaterdag 28 september dien je zelf te verzorgen.

Doelgroep

Mensen die de basistraining MBSR/MBCT hebben gevolgd en mensen met geruime meditatie ervaring mogen deelnemen aan deze retraite.

Annuleringsregeling

Bij annulering vóór 1 september 2019 worden de volledige deelnamekosten minus administratiekosten € 35,- gerestitueerd. Bij annulering na 1 september 2019 vindt geen restitutie plaats.

Meer informatie

Secretariaat Centrum voor Mindfulness:
E: mindfulness@radboudumc.nl 
T: 024 – 361 46 08