Thema: Uitdagingen Omarmen. Het bevrienden van uitdagende emoties en hoe relationele meditatie ons hierbij kan ondersteunen.

Relaties kunnen zowel een bron van grote vreugde zijn, als van groot lijden. Ze vormen daarmee bijzonder rijk materiaal voor beoefening en groei. Insight Dialogue is specifiek ontwikkeld om te oefenen in dialoog te zijn met anderen met behulp van mindfulness. Het is een formele boeddhistische beoefening van meditatie terwijl we spreken en luisteren.

Voor wie?

De verdiepingsdag is bedoeld voor MBSR- en MBCT- trainers en begeleiders van andere vormen van meditatie. Deze dag kan een bijdrage leveren aan de integratie van mindfulness in uw persoonlijke leven én in de beroepspraktijk. Ook voormalige deelnemers van deze verdiepingsdag en voormalige deelnemers van de training Communicatie & Mindfulness zijn van harte welkom.

Bart van Melik

Bart van Melik onderwijst Vipassana en Insight Dialogue cursussen en retraites en is opgeleid door o.a. Joseph Goldstein en Gregory Kramer. Hij heeft zich gespecialiseerd in het delen van de Dhamma aan diverse doelgroepen waaronder gedetineerde jongeren, oorlogsveteranen en op openbare scholen in New York alwaar hij woont. Hij heeft cultuur- en godsdienstpsychologie gestudeerd aan de universiteit van Nijmegen.

Bart van Melik

Praktische informatie

Locatie
De verdiepingsdag vindt plaats in het Radboudumc Centrum voor Mindfulness, Reinier Postlaan 4, 6525 CG in Nijmegen. Het centrum is te te bereiken via interne looproute 974 en bevindt zich op verdieping -1.

Datum & tijd
Donderdag 3 januari 2020 van 10.00 – 16.00 uur.

Kosten
De kosten bedragen € 85,- (excl. lunch, incl. koffie/thee).

Certificaat
Deelnemers ontvangen op verzoek een bewijs van deelname.

Aanmeldprocedure

Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en factuur per post.

Annuleringsregeling

Bij annulering vóór 14-12-2019 worden de deelnamekosten minus administratiekosten € 35,- gerestitueerd. Bij annulering na 14-12-2019 vindt geen restitutie plaats.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat van het Centrum voor Mindfulness:
E: mindfulness@radboudumc.nl
T: 024 – 361 46 08